Instrueren en integreren

Samen met expert van Laurens wordt er een digitale coach opgeleverd die zorgpersoneel gaat helpen betere gedragsanalyses uit te voeren bij ouderen met moeilijk hanteerbaar gedrag.

Bekijk case

Instrueren en integreren

Met het systeem van OZOverbindzorg krijgt de cliënt weer regie over eigen zorg en leven. Toegankelijke instructievideo's worden jaarlijks meer dan 10.000 keer bekeken.

Bekijk case

Leren en oefenen

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Ouders gebruiken interactieve oudercoach bij de opvoeding van hun kinderen.

Bekijk case

Voorlichten en vragen

GGZ NHN biedt verschillende vormen van specialistische behandeling en begeleiding. Cliënten met een verslaving dusdanig raken dat ze iets aan hun verslaving gaan doen.

Bekijk case

Instrueren en integreren

Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis. Via sms krijgen patiënten interactieve instructievideo toegestuurd waarin belang van vragenlijsten wordt toegelicht.

Bekijk case

Geef uw mening

Met de verwachte verkeersgroei in Groningen wordt de noodzaak om Ring West aan te pakken steeds groter. Burgers bekijken de mogelijke oplossingen en geven hun mening.

Bekijk case

Vraaggestuurde conversie

FC Utrecht is een Nederlandse voetbalclub die uitkomt in de Eredivisie. Fans van FC Utrecht kopen seizoenskaart na reminder van hun aanvoerder.

Bekijk case

Vraaggestuurde conversie

Kupers Reisinfo is de grootste onafhankelijke reisbureauketen in Limburg. Klanten boeken vakantie na kort gesprek met digitale reisadviseur.

Bekijk case

Pilot

Defensie draagt bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Binnen innovatief programma van Defensie wordt pilot gestart met GuidingTube.

Coming soon

Meer weten over GuidingTube?

Terug naar de homepagina

Interesse gewekt?

Laat het ons weten.